Batak Beer&Grill – vrhunska craft piva i gurmanske poslastice

11/05/2017
U društvu medija, prijatelja i gastro gurmana predstavljen novi menu i koncept restorana Batak Beer&Grill. Tom prigodom je Batak gastro tim predstavio novitete na meniju, dok je majstor pivar Krešo Marić iz daruvarske pivovare predstavio novo pivo Imperial IPA Petog elementa.
 
Imperial IPA pivo spravljeno je u pravom maniri i duhu crafta. To je emocija koja se prenosi u priču – ono je jedan autorski projekt”, naglasio je Krešo. Gosti su tako mogli uživati u novim jelima – grillanom siru škripavcu s pekmezom od luka, pašteti od pileće i gusje jetre s tartufima, te hladnom platom domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova dok su posebne pive pratile gastro priču. Prateći svjetske trendove i gastro ponudu u Zagrebu, Batak tim tako je odlučio svojim gostima priuštiti nešto novo i drugačije. Svi zaljubljenici u dobru hranu, koji isto tako uživaju u modernom uređenju interijera, tako su napokon došli na svoje.
DSCF2593 - Batak
 
Novi Batak Grill&Beer ujedno je i jedini Batak restoran koji u sklopu svoje ponude ima Craft Beer Bar te nudi više od 50 vrsta craft piva. Uz pomoć vrhunskih domaćih pivara, izabrana su najbolja regionalna i svjetska craft piva kako bi na jednom mjestu ponudili najbolje – vrhunsku hranu i kvalitetno piće u ugodnom i modernom ambijentu. Nova lokacija tako je zamišljena, osim za privatna druženja, evente i obiteljske večere, kao i moderan bar.
 
DSCF2536 - Batak DSCF2485 - Batak
 
“Craft je umjetnost proizvodnje piva. Pivo koje se proizvodi u velikim količinama, kreirano je na način da izdrži pritisak distribucije.  Industrijska piva su dobra piva, al su dosadna. Craft pivo je proizvod koji je s druge strane jako osjetljiv – ima puninu boja, okusa, mirisa… to je živi proizvod! Takav proizvod se ne može globalno distribuirati. Ono što je ključno je to da je craft stvorio jako puno radnih mjesta jer je to pivo koje se proizvodi lokalno i ovisi o majstoru pivaru. Zato pijte i jedite lokalno!”, ističe majstor pivar, što podržava i Batak tim.
 
DSCF2443 - Batak
 
Ono što ovaj restoran čini posebnim prvenstveno je hrabrost da se promijeni vizualni identitet već dobro poznatog brenda. Novi interijer tako bi se lako mogao smjestiti u bilo koji svjetski velegrad, a restoran je zadržao ugodan ugođaj u kojem svaki gost može naći mjesto za sebe.
 
Batak restorani uskoro planiraju otvorenje još dva restorana koji će se tako pridružiti već dobro poznatim lokacijama u Zagrebu (Centar Cvjetni, Golf tereni, Kvatrić, Rudeš, Savica) Sesvetama i Zaprešiću. Sve novosti možete pratiti i na našoj Facebook, Instagram i web stranici www.batak-grill.hr. 
 
DSCF2634 - Batak DSCF2661 - Batak
cleardot - BatakZanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Close