Batak cvjetni

Centar Cvjetni

Adresa / Trg Petra Preradovića 6, Zagreb
Kontakt / 091 462 2334

Pon – Sub 11:00 – 23:00 h
Ned 11:00 – 22:00 h

Close
Online Rezervacije
Online rezervacije

Batak restoran Centar Cvjetni popularna je destinacija svih gurmana i ljubitelja dobre atmosfere, ugodnog interijera i gastro specijaliteta!

Terasa / Ne
Najveći broj gostiju / 76
Parking / Ne
Odvojeni prostor za proslave / Ne

Batak cvjetni
Batak cvjetni
batak quote - Batak
Prvi put smo bili ovdje i oduševljeni smo, prekrasno uređen prostor, čisto i uredno, uslužno i ljubazno osoblje, hrana odlična, bez zamjerke, sve sto smo naručili sve se i pojelo. Od nas sve pohvale i preporuke. Vrlo rado ćemo ovdje opet doći.
Osoblje ima pristup i razinu profesionalnosti na zavidnom nivou. Hrana vrlo ukusna i količinski zadovoljavajuća. Cijena je ok... Sve skupa čista desetka!
Ovo je bilo jedno od najupečatljivijih iskustava koje sam imao. Prije svega, velike zasluge idu osoblju, bili su nevjerojatni. Drugo, hrana. Bilo je tako ukusno i ukusno, jednostavno sam se oduševio. Toplo preporučujem svima da daju priliku ovom mjestu. Siguran sam da nećete požaliti.
Jako lijepi ambijent, hrana extra količinski i više nego dovoljno. Osoblje vrlo ljubazno, susretljivo i vidi se da vole posao koji rade. Sve za svaku pohvalu. Sljedeći put sam sigurno nazad.
Sve pohvale, ljubazno osoblje, hrana odlična, porcije dosta velike, cijene pristupačne.
Izvrsna hrana s razumnim cijenama. Poslužitelji su bili vrlo pažljivi i brinuli su se o nama sve vrijeme dok smo bili tamo. Svakako preporučujem!
Ako ste u Zagrebu i želite negdje dobro jesti, svakako preporučujem bilo koji od Batak restorana. Ukusna hrana i pažljiva usluga.
Rođendanski poziv na prosseco s prijateljima, odličan losos tartar i mazalice, a poslije Batak plata. Vrhunski, bez osjećaja težine u želucu, bez muzike, galame, buke i dima.
Ajme divno. Usluga savršena. Mazalice savršene. Svaka čast.
Klasično odličan restoran s kojim je teško pogriješiti. Osoblje izrazito ljubazno, za svaku pohvalu. Hrana odlična, jako dobar omjer cijene u odnosu na kvalitetu hrane.
batak quote 2 - Batak
Batak cvjetni
Batak cvjetni
Close
Close