Organizacija rođendana, evenata, seminara i domjenaka u Golf Event Room-u!

08/10/2020

image - Batak

Batak grill na Golf terenima u Zagrebu omogućuje najam dvorane za organizaciju manjih proslava i seminara. Dvorana se nalazi na prvom katu iznad restorana i  s velikom staklenom stijenom na dvije strane pruža pogled na prekrasno zelenilo golf terena. Idealna je za bilo kakvu vrstu okupljanja i poslovne seminare za koje je dvorana multimedijski opremljena (surround sustav, bežični mikrofon – bubica, full HD EPSON projektor, platno screenline 180×135, presenter/laser pointer).

image 1 - Batak

U sklopu kompleksa nalazi se i besplatno parkiralište za sve naše goste. Za vrhunski ručak pobrinut će se Batak grill restoran koji se nalazi u prizemlju, tako da možete uživati u delicijama s roštilja s pogledom na golf terene.

image 3 - Batak

Seminare je moguće dogovoriti i coffee breakove sa kroasanima,kilficama, brownijima i donutima za brunch, također kave i pića po izboru.

image 5 - Batak

Ova dvorana ima i privatni izlaz na dvije terase za predah na svježem zraku s pogledom na beskrajno zelenilo, mjesto za pauzu od predavanja ili sastanka za kavu i dozvoljeno pušenje !

Dvorana je uređena u prepoznatljivom Batak grill industrijskom stilu što ju čini jako ugodnim ambijentom za svaku važnu proslavu i poslovni sastanak.

image 7 - Batak

Ukoliko se bliži proslava vama važnog dana, Batak Golf dvoranu možemo pripremiti za proslavu, u ponudi imamo 3 menija za izabrati ili personalizirati meni po vašim željama.

Dvoranu možete dekorirati i već ima odlične kutke za najbolje foto uspomene!

U ponudi osim Batak roštilja, imamo i slatki stol za koji možete izabrati slastice s potpisom Torterie Macaron slastičarne.

Upit za ponudu možete požete poslati na mail adresu info@batak-grill.hr

#volimbatak

#batakgrillZanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Close