Batak x Volim ljuto umaci sada dostupni za kupovinu

Dugogodišnja suradnja između Batak restorana i vodećeg branda domaćih ljutih umaka „Volim ljuto“ uzdiže se na potpuno novu razinu. Njihovi umaci već su niz godina prisutni na stolovima svih Batak restorana, a sada će nova linija ljutih umaka biti dostupna za kupovinu i konzumaciju kod kuće. Tu je sve što trebate znati o novim ljutim umacima simbolično nazvanima – Iskra, Dim, Žar i Vatra!

Batak 3533 - Batak

Dobro pečena suradnja

U Hrvatskoj, “Volim ljuto” već uživa prepoznatljivost kao vodeći brand koji pruža svim ljubiteljima pikantne hrane izvanredne domaće proizvode. Od uzgoja ljutih papričica, prodaje sadnica i plodova, pa sve do raznovrsnih artikala poput umaka, ajvara, zimnica i začina, “Volim ljuto” pozicionirao se kao tržišni lider u svijetu ljutine. Slično tome, Batak restorani su od 2011. godine, kada je otvoren prvi grill restoran, doživjeli izniman rast i postali prepoznatljivi po grill umijeću i kreativnosti u pripremi jela.

Batak od svog osnutka nudi izvrsne mesne specijalitete među kojima se mogu naći klasična jela poput ćevapa, ukusnih gurmanskih pljeskavica ili punjenih vješalica, a uz njih su na Batak jelovniku prisutni i kvalitetni rib-eye steakovi, burgeri, BBQ rebarca i krilca…

Do sada su ljuti umaci bili dostupni u Batak restoranima isključivo uz naručeno jelo, a od sada u njima možete uživati na privatnim okupljanjima, pokloniti ih prijateljima ili njima iznenaditi svoje poslovne partnere.

Batak 3524 - Batak

Medene bočice ljutine

Jedinstvena linija umaka Batak x Volim ljuto uključuje dosadašnju ponudu umaka iz restorana, ali s jednim značajnim zaokretom. Umaci umjesto šećera, sada sadrže med, što ih čini prvim takvim proizvodima na tržištu. Osim toga, ne sadrže gluten niti laktozu. U kolekciju je uvršten i jedan izuzetno blagi ljuti umak, nazvan Iskra, s kojim svi mogu započeti svoje prvo putovanje u umijeće ljutine, čak i djeca. Blago ljutkasti okus upoznat će vas s čarima ljutih papričica na vrlo delikatan način, pružajući ljutinu tek u tragovima.

Svim ljubiteljima dimljenih umaka svidjet će se umak Dim, srednje ljuti umak koji pruža puno intenzivniji doživljaj ljutine od Iskre. Njegova uravnotežena srednje ljuta nota, uz naglašenu aromu dima, stvara neodoljivu harmoniju okusa.

Uz Dim, u ponudi je još jedan srednje ljuti umak, nazvan Žar. Ovaj umak pruža sasvim blagu slatkoću meda savršeno usklađenu s ljutinom čili papričica. Žar će sigurno brzo postati omiljen izbor ljubitelja ljutih umaka.

Za one uistinu hrabre i spremne na izazov posljednji umak, deklariran kao jako ljuti, je Vatra. Zahvaljujući pažljivoj mješavini izrazito ljutih papričica u kombinaciji s medom Vatra pruža pravu eksploziju okusa i iznenađuje svakog gurmana koji se ponosi svojom otpornošću na iznimnu ljutinu.

Medene bočice ljutine bit će dostupne za kupovinu u svim Batak restoranima, a cijena jedne je 6 eura.Zanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Close