Brojni poznati na otvorenju 10. Batak Grill restorana – novo IN mjesto u gradu!

17/11/2017

Foto: John Pavlish

Povodom otvorenja 10. Batak Grill restorana na Radničkoj cesti, sinoć su se okupili brojni poznati gosti kako bi iz prve ruke provjerili gdje se krije novo IN mjesto u gradu! Među prvima se u to uvjerio glumac, član žirija Supertalent te zaštitno lice Galileo odijela – Janko Popović-Volarić.

DSCF6351 - Batak

U vrhunsku gastro ponudu se uvjerila novinarka i urednica Mateja Domitrović Sabo, članica žirija RTL-ovog showa 3,2,1, Kuhaj!, kao i urednik portala Gastro.hr Domagoj Jakopović Ribafish. 

DSCF6626 - Batak
DSCF6727 - Batak

Novi moderan prostor uređen u industrijskom stilu oduševio je Mirjanu Mihulec, dizajnericu interijera i voditeljicu emisije INdizajn na RTL televiziji, bivšu manekenku i poduzetnicu Kristinu Šalinović, kao i bivšu manekenku i dizajnericu Anitu Dujić, TV voditeljicu Renatu Sopek, bivšu Miss Hrvatske Antoniju Bračulj, hokejaše Medveščaka Brunu Kegalja, Marka Čepona i Ivana na Jankovića, fitness trenera Marka Lončara, kao i mnoge druge uzvanike.​

DSCF6666 - Batak

DSCF6688 - Batak

DSCF6712 - Batak

DSCF6619 - Batak

Prostor je već bio definiran tako da su ostali svi arhitektonski i utilitarni elementi, poput elipse i dvostruke visine. Ideja je bila da taj veliki volumen nekako smanjimo i „ublažimo“ količinu stakla, tako da smo zatvarali dijelove vanjske bravarije te oblagali zidove opekom. Na taj smo način u prizemnom dijelu dobili intimniju atmosferu, dok je prostor dodatno naglašen mnoštvom viseće rasvjete koja „smanjuje“ visinu te ujedno daje toplinu prostoru. Bilo je svakako zanimljivo upotrijebiti elemente koji čine dio novog koncepta uređenja u Batak restoranima“, objasnila je arhitektica Boška Bahtijarević iz studija Arhitektri koja je i osmislila interijer.

Ugodna atmosfera i izvrsna hrana ključ su sretnih i sitih gostiju, a za odličnu uslugu i ispunjenje svih gurmanskih želja, na raspolaganju je uvijek ljubazno Batak osoblje koje će se pobrinuti da Vam baš svaki obrok ostane u lijepom sjećanju. Tako ćete u Batak Grill restoranima pronaći grill specijalitete, kao i nova gastro iznenađenja poput teleće koljenice s kriškama mladog krumpira i pancetom koju su probali svi uzvanici. 

DSC01350 - Batak

Za ugodnu atmosferu pobrinuo se je glazbeni  dvojac iz Šibenika sa zagrebačkom adresom „Duo Scoobs“. Time je Batak restoran najavio glazbene večeri u nadolazećem predblagdanskom razdoblju na svojim lokacijama u Radničkoj i na Kajzerici. Više detalja i raspored nastupa potražite na Facebooku, Instagramu i web stranici www.batak-grill.hr.

DSCF6776 - Batak

DSCF6849 - BatakZanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Close