Da je Batak dobro pečena priča znaju svi koji su barem jednom probali nešto s našeg jelovnika. Kako bi gosti bezbrižno uživali na svim našim lokacijama, brine se naše osoblje. Svakog dana na čak 15 lokacija stvaramo ugodnu atmosferu i još bolja jela što su prepoznali i naši mnogobrojni gosti koji nam se najčešće brzo vraćaju po novu porciju najboljeg roštilja u Zagrebu.
Batak je tako dobio laskavu titulu najvećeg lokalnog lanca restorana, a tajna našeg uspjeha su jasno postavljeni standardi, briga i ulaganje u zaposlenike te ugodna radna atmosfera koju godinama stvaramo i njegujemo.
Ove godine našu smo priču proširili i na ostatak Hrvatske. Prvi Batak izvan Zagreba otvoren je u Puli, a uskoro otvaramo restorane u Rijeci i Zadru pa je pravo vrijeme da nam se pridružiš!
Otvorene pozicije za sve navedene lokacije potražite u nastavku
Klikni i prijavi se:
Zanimaju te ostale novosti?