Batak Grill – tvoj restoran za božićni domjenak!

26/11/2018

Studeni i prosinac rezervirani su za domjenke i uživanje u gastro delicijama, a ako tražite mjesto koje će svidjeti vašim prijateljima, kolegama i poslovnim partnerima – onda su Batak Grill restorani prvi odabir. Jer nikad nije prerano za planiranje božićnog domjenka!

Bogata i raznolika gastro ponuda, specijaliteti s roštilja te ugodna atmosfera, izbor su za sve oni koji uživaju u provjereno dobroj hrani. Batak tim tako je postao prepoznatljiv hrvatski lanac restorana koji spaja vrhunsku hranu i ugodni ambijent.

 

Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme!

 

Gosti su to i prepoznali, pa se rado vraćaju u BATAK GRILL restorane u Zagrebu (Radnička, Kajzerica, Buzin, Kvatrić, Rudeš, Savica, Centar Cvjetni) i okolici – Batak na Golf terenima Riverside nadomak Zagreba s posebno izdvojenim prostorom koji može ugostiti više od sto uzvanika. Tu je i restoran u Sesvetama, ali i Batak ZAPREŠIĆ koji se može pohvaliti zasebnim privatnim prostorom kapaciteta do 70 sjedećih mjesta s dodatnom opremom i mogućnostima.

batak xmas gumb zuti - Batak

Moguće je organizirati i “stajaći” party sa bogatim buffet stolom najfinijih Batak specijaliteta s roštilja. Glazba uživo moguća je na pojedinim lokacijama u vlastitoj organizaciji. Za više informacija obratite nam se na mail info@batak-grill.hr

 

Batak Xmas FB 1200x628 B - Batak

I na božićnim domjencima Batak Grill nudi svoje specijalitete poput bogatih Batak plata, BBQ krilca, ćevapčića u kajmaku, pljeskavica, punjenih vješalica, ali i Rib-eye steakova te mnoga druga fina jela koja se pripremaju svježa svaki dan od provjereno kvalitetnih sastojaka. Roštilj se bazira isključivo na crvenom junećem mesu bez aditiva kojemu se dodaje samo sol i papar. 

batak xmas gumb crveni - Batak

Batak Grill postavio je novi standard kvalitete među restoranima, a tome uvelike doprinosi i ljubazno i stručno osposobljeno osoblje koje će ispuniti sve gurmanske želje. Božić je iza ugla, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Pošaljite nam mail na info@batak-grill.hr ili se direktno obratite voditelju. Svi brojevi i mail adrese lokacije dostupni su na webu

Batak Xmas FB 1200x628 A - BatakZanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Close