NOVA BATAK PREPORUKA – SOČNI SPECIJALITET KOJI PRIVLAČI PAŽNJU NAJVEĆIH MESOLJUBACA

Svaki pravi Batkoljubac zna koliko vas volimo iznenaditi novitetima na jelovniku. Naš vrijedni tim uvijek pazi na gurmane i trudi se razviti jela u kojima će svi maksimalno uživati.

Najnovija zvijezda Batak jelovnika pravi je specijalitet kojeg će brzo spaziti svaki mesoljubac. Predstavljamo vam sporo pečeno JUNEĆE REBRO U BBQ UMAKU koje brzo nestaje s tanjura!

Juneće rebro

Ovaj sočan komad mesa posebnu mekoću dobiva sporim pečenjem, a kombinacija s BBQ umakom nadopunjava savršeni okus. Za što bolje gurmansko iskustvo juneće rebro serviramo sa posebno zanimljivim prilogom. Dobro poznate kriške mladog krumpira aromatizirali smo polu sušenim cherry rajčicama i rikolom i napravili zanimljivi ljetni twist. Ovaj sočni novitet možete pronaći u svom omiljenom Batku po cijeni od 116 kn, a kako ne bi sve ostalo na riječima i slikama, pozivamo vas da ga što prije isprobate!

Juneće rebro

#volimbatakZanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Ova internetska stranica, njezine e-mail poruke, on-line usluge, reklame i interaktivne aplikacije mogu koristiti „kolačiće“ radi poboljšanja naših usluga. Batak primjenjuje nadopunjena i proširena Izjava o privatnosti
Close