Batak tim zadnjih nekoliko sezona postavlja nove trendove u restorantskoj ponudi u Zagrebu i šire, a sada nastavljamo s iznenađenjima! Predstavljamo vam nova jela koja će obilježiti predblagdansko razdoblje i razveseliti sve Batkoljupce – kao i one koji će to tek postati 😉
Nakon velike popularnosti BBQ rebarca, Batak tim je sada odlučio ponuditi još bolju verziju sočnog pečenja na kosti.
Predstavljamo vam…. XXL JUNEĆE REBRO!
Obilna porcija mesa oduševit će svakog gastro stručnjaka jer je juneće rebro pripremljeno tzv. suvid tehnikom pri čemu se meso sa začinima stavlja u posebne vrećice, te se peče na laganoj temperaturi do 12h kako bi upilo sve arome i okuse. Završava se na vrućem roštilju i poslužuje uz naš već dobro poznati domaći BBQ umak. Juneće meso u Batak restoranima dolazi iz kontroliranog domaćeg uzgoja, te je garancija kvalitete.
XXL juneće rebro prava je poslastica za ljubitelje mesa, a porcija dolazi uz pirjani grašak kao prilog. Juneće rebro varira po gramaži od 700 do 980g, a na vama je da izaberete i odlučite koliko ste gladni 😉 Cijena rebra je 149kn po kilogramu i možete ga naručiti u svim Batak restoranima.
BATAK PREPORUKA*
Ukoliko želite još nešto pikantnije, preporučamo Volim ljuto umake domaćeg proizvođača koje odnedavno imamo u Batak ponudi. Osim toga, uz pečeno rebro naručite i dodatnu porciju krumpirića za potpuno zadovoljstvo! Za prste polizati!
Osim junećeg rebra, u ponudu se vraća i neokrunjeni kralj zimske ponude…
BUNCEK SA ZELJEM!
Naš Batak Buncek već je osvojio goste, zato se i s nestrpljenjem očekuje i ove zimske sezone.
„Buncek dolazi u obilatoj porciji s pečenim krumpirićima i dinstanim kiselim kupusom. Prekrasna crna tavica u drvenoj koljevci idealan je način za vrhunsko posluživanje ovog jela, a svakako preporučamo i Batkove lepinje, vjerojatno najbolje u gradu. Meso je sočno, meko, podatno, ovaj je pajcek bio u vrhunskoj formi. Najzanimljiviji dio tanjura je svakako meki, kiseli, u vinu dugo tretirani kiseli kupus obogaćen brdom sitno narezanog aromatičnog špeka. Briljantan okus!“, pisao je poznati gastro stručnjak i urednik portala Gastro.hr Domagoj Japoković Ribafish.
Cijena porcije omiljenog bunceka je 69kn.
A sada nešto drugačije… RIBA U BATKU!
Ono što je potpuno novo u Batak ponudi je – riba. Zbog velike potražnje gostiju za ribljim menijem, gastro tim predstavlja i dva jela s lososom.
Tu je na grillu pečeni losos file s blitvom i krumpirom, kao i osvježavajuća toplo-hladna salata s komadima grillanog lososa posluženim uz rikulu, iceberg salatu, rotkvice, svježe krastavce u umaku od senfa i meda, a cijela porcija salate zaokružena je dressingom od jogurta i kopra.
Cijena losos filea s prilogom je 89kn, dok je cijena toplo-hladne salate 65kn.
O BATAK RESTORANIMA
Ugodna atmosfera i izvrsna hrana ključ su sretnih i sitih gostiju, a za odličnu uslugu i ispunjenje svih gurmanskih želja, na raspolaganju je uvijek ljubazno Batak osoblje koje će se pobrinuti da Vam baš svaki obrok ostane u lijepom sjećanju. Tako ćete u Batak Grill restoranima pronaći grill specijalitete, kao i nova gastro iznenađenja.
Batak Grill restorane možete naći u Zagrebu, Zaprešiću i Sesvetama – ukupno brojimo čak 10 lokacija. Probajte nova jela u svim restoranima i rezervirajte svoje mjesto – pronađite sve lokacije i brojeve na našoj web stranici, istražite kompletan BATAK JELOVNIK i uživajte.
Zanimaju te ostale novosti?