NOVI SHARING MENI – Batak experience u kojem ćete posebno uživati!

Ovih dana druženja na terasama uz dobru klopu i cugu su nam glavna zanimacija! Tople večeri
stvaraju poseban ugođaj, dobro društvo zaduženo je za najbolju atmosferu, a mi smo se pobrinuli za najfinije zalogaje i neizbježne koktele ove sezone!

Batak Sharing

Pretpostavljamo da ste u našim specijalitetima s grilla navikli uživati u vrijeme ručka, ali od nedavno smo uveli novitet u kojem ćete posebno uživati i u večernjim satima! Novi večernji meni idealan je za dijeljenje s društvom koje voli isprobavati i dobro se zabaviti. Batak sharing je potpuno novi experience u kojem od sad možete uživati na 14 lokacija u Zagrebu. Prepoznatljivi ugodni ambijent u večernjim se satima pretvara u novu priču – prigušena romantična rasvjeta, opuštajuća glazba, osvježavajući kokteli i provjereno fina hrana idealna za dijeljenje s najdražim društvom. Pomno izabrana jela i manji zalogaji servirani su na način savršen za grupna druženja. Na sharing meniju možete pronaći dobro poznate mazalice, tri vrste ćevapa, punjenu vješalicu, BBQ pileća krilca i rib-eye. Ako želite probati nešto novo preporučamo burratu, tartar od lososa, piletinu u panko mrvicama, pohane prutiće mozzarelle ili pohane bukovače. Od priloga na meniju ćete pronaći prženi batat, naš poznati domaći krumpir s topljenim sirom i slaninom te povrće na žaru za laganiju ljetnu kombinaciju.

Batak Sharing

Posebna zvijezda našeg sharing menija je pohana paprika punjena selekcijom sireva koja je već osvojila mnoga srca. Panko mrvice u kojima je pohana čine ju posebno hrskavom, ali najbolji dio nalazi se unutra. Savršeno izbalansirana mješavina feta sira, cheddara, skute i grana padana je najbolji dio ovog jela na koje ćete se sigurno vraćati. Nema ljepšeg prizora od topljenog sira koji se razvlači po vašem tanjuru, zato se samo prepustite i uživajte kad stigne za vaš stol. Garantiramo ljubav na prvi rez!

Batak punjene paprike sa sirom

Vruću atmosferu najbolje će rashladiti jedan od osvježavajućih koktela, a uz neizbježni Hugo, Aperol i Gin Tonic probajte i Gin Mule, popularni Negroni, ljetni Cuba Libre ili pjenušac. Svi znamo da se
najbolja večernja druženja uvijek dogode uz koju čašu omiljenog ljetnog pića.

BatakSharing 5091 scaled 1

Iza cijele sharing priče stoji naša želja da vas podsjetimo kako je Batak odličan izbor mjesta za večernje druženje u kakvima posebno voli uživati mlađa populacija. Kokteli svakako privlače pažnju, a pomno razrađeni jelovnik omogućava savršenu dozu svega po malo. Batak sharing predstavlja Idealan koncept za sve one koji ne žele pretjerati za večeru kao i za one neodlučne koji vole probati što više različitih jela s jelovnika.

Batak sharing

Okupite omiljeno društvo, rezervirajte svoje mjesto na našoj terasi i sharing može početi!

#volimbatak
#bataksharingZanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Ova internetska stranica, njezine e-mail poruke, on-line usluge, reklame i interaktivne aplikacije mogu koristiti „kolačiće“ radi poboljšanja naših usluga. Batak primjenjuje nadopunjena i proširena Izjava o privatnosti
Close