NOVO U BATKU: Sočno pečeno XXL juneće rebro!

19/11/2018

Nakon velike popularnosti BBQ rebarca, Batak tim je sada odlučio ponuditi još bolju verziju sočnog pečenja na kosti. Predstavljamo vam XXL JUNEĆE REBRO!

Obilna porcija mesa oduševit će svakog gastro stručnjaka jer je juneće rebro pripremljeno tzv. suvid tehnikom pri čemu se meso sa začinima stavlja u posebne vrećice, te se peče na laganoj temperaturi do 12h kako bi upilo sve arome i okuse. Završava se na vrućem roštilju i poslužuje uz naš već dobro poznati domaći BBQ umak. Juneće meso u Batak restoranima dolazi iz kontroliranog domaćeg uzgoja, te je garancija kvalitete.

XXL juneće rebro prava je poslastica za ljubitelje mesa, a porcija dolazi uz pirjani grašak kao prilog. Juneće rebro varira po gramaži od 700 do 980g, a na vama je da izaberete i odlučite koliko ste gladni 😉

Cijena rebra je 15kn po 100g. 

rebro batak - Batak

BATAK PREPORUKA!

Ukoliko želite još nešto pikantnije, preporučamo Volim ljuto umake domaćeg proizvođača koje odnedavno imamo u Batak ponudi. Osim toga, uz pečeno rebro naručite i dodatnu porciju krumpirića za potpuno zadovoljstvo! Za prste polizati!Zanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Close