
Svaki pravi gurman zna da je dry age govedina
meso koje zahtjeva posebna kulinarska znanja, a pripremljena na pravi način
izaziva maksimalnu razinu užitka. Karakterizira ju vrhunska kvaliteta,
hranjivost i mekoća kojoj rijetko koji drugi komad mesa može parirati. Osobito
popularno govedo crni angus postalo je jedno od najcjenjenijih mesnih
specijaliteta i dio jelovnika svakog ljubitelja kvalitetnog steaka.


Za sve naše velike gurmane donosimo vijest koja će vam uljepšati kišni početak tjedna i potaknuti vas da što prije rezervirate svoje mjesto u omiljenom Batku. Od danas na našem meniju možete pronaći urugvajski black angus steak suho odležan 28 dana. Posebno smo ponosni na ovaj novitet na našem jelovniku jer njime iskustvo u Batku podižemo na još višu razinu.

Uvijek držimo do kvalitete sastojaka i pripreme zbog čega ovaj prvorazredni meki komad mesa zagrijavamo na najtoplijem dijelu našeg grilla i osiguravamo savršen okus. Procesom suhog odležavanja meso dobiva na kvaliteti te postaje ukusnije i mekanije. Urugvajski black angus odrezak pečen je do razine po vašem ukusu, začinjen je cvijetom soli i poslužen s rikolom prelivenom aceto balsamico kremom i listićima grana padana.
Cijena ovog RIB- EYE odreska je 45 kn/ 100 grama.
Rezervirajte svoje mjesto u omiljenom Batku za ovaj poseban gurmanski užitak i osim u vrhunskoj hrani uživajte u dobrom društvu i domaćem ugođaju.
Sočnu mesnu deliciju poslužujemo u svim Batak restoranima osim u Westgateu, Sesvetama i Novim dvorima.
#volimbatak
#batakpreporuka
Zanimaju te ostale novosti?