Novosti na Batak meniju: Veliki povratak BBQ rebarca!

19/04/2019

Gosti u Batku već su navikli na gastro novitete, a sada smo vam pripremili još neke specijalitete! Ono čemu se svi vesele su BBQ rebarca koja se opet vraćaju u Batak ponudu – jer ste vi to tražili!

Slasna pečena rebarca uz dodatak domaćeg BBQ umaka, sada su još bolja. Tako se Batak opet pokazao kao nezaobilazna destinacija svih ljubitelja gurmanskih delicija kojoj ne mogu odoljeti ni najizbirljivija nepca. Gosti su povratak BBQ rebarca prihvatili s oduševljenjem, a kako i ne bi kada je meso vrhunski pripremljeno takozvanom “souse vide” tehnikom kojom se zadržava sva sočnost i kvaliteta. 

Cijena BBQ rebarca (s kriškama mladog krumpira i BBQ umakom) je 85kn.

batak šparoge - Batak

Naš kuharski tim predstavlja i sezonsku ponudu među kojom su se našli i omiljeni vjesnici proljeća – potražite na meniju svježe grillane domaće šparoge. Lagano začinjene maslinovim uljem i krupnom morskom soli, hrskave šparoge idealan su prilog uz meso s roštilja.

Cijena porcije je 29kn.

 

batak paprike - Batak

Osim grillanih šparoga, nove na meniju su i pohane paprike punjene sirom. Jelo koje obožavaju vegetarijanci, a teško će mu odoljeti i ljubitelji mesa. Hrskave izvana, mekog toplog punjenja iznutra… slastan zalogaj pravi je početak i za nešto konkretnije s vrućeg roštilja.

Cijena porcije je 29kn.

 

Nova jela su dostupna na svim Batak Grill lokacijama. Preporučamo rezervaciju unaprijed kako ne bi ostali bez omiljenog jela 😉

Vidimo se u Batku!

 Zanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Close