Dobro pečena priča

Prvi Batak zapalio je svoj roštilj 2011. godine na lokaciji Batak Rudeš. U Zagrebu i okolici je prisutan na 14 lokacija prepoznatljivog ugodnog interijera i fantastične usluge te se kontinuirano širi. 2023. godine, po prvi puta Batak otvara svoja vrata na Jadranskoj obali a danas je prisutan u tri grada – Puli, Rijeci i Zadru.

Najpoznatiji smo po sočnim i ukusnim jelima s roštilja poput nezaobilaznih ćevapa, gurmanske pljeskavice, đevreka s kajmakom ili punjene vješalice. Osim klasika na Batkovom jelovniku možete pronaći kvalitetan rib-eye steak, file lososa, burger, te BBQ rebarca i krilca. Stručni tim ovog restoranskog lanca uvijek se trudi pratiti trendove i redovni jelovnik povremeno oplemeniti zanimljivim  novim jelima pa u kategoriji predjela možete pronaći kremastu burratu, beef tartar i losos tartar, a osim redovnih specijaliteta u kategoriji glavnih jela, uvijek su aktualni i neki sezonski poput bunceka sa zeljem ili telećeg pečenja.

Uz dobru hranu uvijek ide i dobro piće, a Batak se može pohvaliti izvrsnom vinskom kartom i najpopularnijim koktelima. Prepoznatljiv interijer odiše industrijskim stilom s udobnim elementima, toplim bojama, ciglom i prigušenim svijetlima. Još jedan benefit koji izdvaja Batak iz mase restorana svakako je usluga koja je uvijek na vrhunskom nivou

Close
Close