Dobro pečena priča

Prvi Batak zapalio je svoj roštilj 2011. godine na lokaciji Batak Rudeš. U glavnom gradu prisutni smo na čak 15 lokacija prepoznatljivog ugodnog interijera i fantastične usluge. 2023. godine Batak je započeo otvaranje restorana u gradovima na Jadranskoj obali..

Najpoznatiji smo po sočnim i ukusnim jelima s roštilja poput nezaobilaznih ćevapa, gurmanske pljeskavice, đevreka s kajmakom ili punjene vješalice. Osim klasika na Batkovom jelovniku možete pronaći kvalitetan rib-eye steak, file lososa, burger, te BBQ rebarca i krilca. Stručni tim ovog restoranskog lanca uvijek se trudi pratiti trendove i redovni jelovnik povremeno oplemeniti zanimljivim  novim jelima pa u kategoriji predjela možete pronaći kremastu burratu, beef tartar i losos tartar, a osim redovnih specijaliteta u kategoriji glavnih jela, uvijek su aktualni i neki sezonski poput bunceka sa zeljem ili telećeg pečenja.

Uz dobru hranu uvijek ide i dobro piće, a Batak se može pohvaliti izvrsnom vinskom kartom i najpopularnijim koktelima. Prepoznatljiv interijer odiše industrijskim stilom s udobnim elementima, toplim bojama, ciglom i prigušenim svijetlima. Još jedan benefit koji izdvaja Batak iz mase restorana svakako je usluga koja je uvijek na vrhunskom nivou

Close
Ova internetska stranica, njezine e-mail poruke, on-line usluge, reklame i interaktivne aplikacije mogu koristiti „kolačiće“ radi poboljšanja naših usluga. Batak primjenjuje nadopunjena i proširena Izjava o privatnosti
Close