Otvoren prvi Batak u Dalmaciji!

Uživanje u Batak specijalitetima od danas će biti puno lakše za sve batkoljupce u Dalmaciji jer smo otvorili dugoočekivani Batak u Zadru!

Novi Batak tako se smjestio u ulici 4. Gardijske Brigade 1 unutar City Parka Zadar te ćemo za vas svakodnevno od 11 do 23 sata grillati najsočnije meso za čak 70 sjedećih mjesta u cijelom restoranu.

Poznati industrijski dizajn s elementima drveta i cigle korišten je i u uređenju zadarskog Batka, a posebno nas veseli što u sklopu restorana možemo ponuditi i prostranu terasu za ugodna ljetna druženja.

Svi Batak specijaliteti s roštilja doputovali su i na jelovnik u Zadar gdje smo našim gostima pripremili bogate i raznolike mesne plate, sočnu punjenu vješalicu i uštipke, traženi beef tartar, čak tri vrste ćevapa, te poznatu gurmansku pljeskavicu koja savršeno ide uz kajmak.

Znamo da dobru hranu treba upotpuniti i dobrim pićem, pa u ponudi možete pronaći izvrsnu vinsku kartu, najpopularnije koktele i pažljivo odabrano pive za potpuno uživanje u mesnim delicijama.

Batak Zadar

Ostatak naše ponude pogledajte na Batak.hr ili nas posjetite na novoj zadarskoj adresi. Vidimo se i dobar tek!Zanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Close