Batak grill već je prepoznatljiv lanac restorana koji Zagrepčane oduševljava fantastičnom hranom još od 2011. godine. U glavnom gradu brojimo 14 lokacija koje odlikuje ugodan interijer i vrhunska usluga te je došlo vrijeme da ovu uspješnu priču proširimo i na ostatak Hrvatske!
Prvi Batak restoran izvan Zagrebačkih granica otvorili smo u Puli u sklopu Pula City Mall centra, a nakon ovog uspješnog otvorenja u najavi su i Zadar, Rijeka te Split!
Svi Batak specijaliteti s roštilja doputovali su i na jelovnik u Pulu gdje smo našim gostima ponudili bogate i raznolike mesne plate, sočnu punjenu vješalicu i lungić, traženi beef tartar, čak tri vrste ćevapa te poznata gurmanska pljeskavica koja savršeno ide uz kajmak. Znamo da dobru hranu treba upotpuniti i dobrim pićem, pa vas u Batku uvijek očekuje izvrsna vinska karta, najpopularniji kokteli i pažljivo odabrane pive za potpuno uživanje u mesnim delicijama.
Ostatak naše ponude potražite na našem webu ili na novoj lokaciji u Puli – vidimo se i dobar tek!
Zanimaju te ostale novosti?