Raj za ljubitelje ljutih feferona u Batak restoranima

Ljeto se polako bliži kraju, ali u Batku temperature i dalje rastu. Svi znamo da pravi gurmani cijene pikantnost i raznolikost okusa pa smo dosadašnju ponudu mesnih jela odlučili obogatiti sezonskim ljutim feferonima sa žara!

Naša ponuda mesnih jela ovog je ljeta obogaćena ljutim feferonima koje možete pronaći unutar gurmanske plate, uz mesne uštipke i gurmansku pljeskavicu, a za ljubitelje pikantnih jela na žlicu kreiran je novi, još bogatiji čobanac.

Pečeno meso kombinirano s ljutim feferonima sa žara pružaju neodoljivu kombinaciju aroma i tekstura koja će vas osvojiti već na prvi zalogaj.

feferoni fotka 1 - Batak

Pečeni feferoni kao zasebni prilog

Ako ste pravi zaljubljenik u ljute feferone, imamo sjajnu vijest za vas! U Batak restoranima ovog ljeta možete naručiti pečene feferone na žaru kao zaseban prilog. Pečeni i sočni feferoni savršeni su za sve koji traže nešto dodatno pikantno uz svoj obrok ili jednostavno žele dodatno začiniti svoja najdraža jela iz standardne Batak ponude.

Pečene feferone sa žara pronađite na svim Batak lokacijama, a s obzirom da se radi o sezonskoj ponudi, pozovi svoju ekipu koja voli ljuto što prije i trk na degustaciju u Batak.

Nemojte čekati – rezervirajte svoj stol već danas i budite dio ove pikantne ljetne avanture u Batak restoranima!

Slani feferoni


Zanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Close