RIB-EYE STEAK napokon u Batak Grill restoranima!

15/09/2018

Naši gosti vječna su nam inspiracija, zato im uvijek želimo ponuditi nešto novo. Nakon što je Batak tim mjesecima radio na usavršavanju novog jela 

RIB-EYE STEAK je napokon spreman!

Vrhunski komad goveđeg odreska odležan je 21 dan kako bi meso dobilo na sočnosti i mekoći kada dođe na vruću grill rešetku. „Odležavanje“ tj. dozrijevanje mesa proces je koji nastupa u strogo kontroliranim uvjetima nakon obrade mesa. Naša proizvodnja je domaća, tako da se poštuju sva HACCAP pravila kako bi našim gostima garantirali vrhunsku kvalitetu.

 

Probaj steak po promo cijeni 

 

Rib-eye steak nosi laskavu titulu najkvalitetnijeg odreska govedine među istinskim ljubiteljima finijih rezova. Nalazi se uz kralježnicu na poziciji od šestog do dvanaestog rebra, a poznat je i pod nazivom „Škotski file“, „Delmonico“, „Entrecôte“, u Sjedinjenim Američkim Državama izraz rib-eye koristi se za odrezak bez kosti, dok je u Hrvatskoj poznati i kao pržolica ili potplećnjak.

 

RIB-EYE steak u Batku poslužen je uz salatu od rikule, te birate hoćete li steak pečen RARE, MEDIUM ili WELL DONE. Možete ga isprobati po promo cijeni od 39kn (za 100g) u našim restoranima na Kajzerici, Radničkoj, Rudešu, Savici, Kvatriću i Buzinu.

 

.Zanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Close