SOČNA LIMITIRANA ADVENTSKA BATAK PONUDA UZ BOŽIĆNOM GRADU FAMILY MALLA!

Na molbu Djeda Božićnjaka koji se smjestio u Božićnom gradu kraj Family malla za vas smo pripremili sočnu limitiranu adventsku ponudu. Omiljene specijalitete Djedice možete probati već od 4.12. na Food truck festivalu.

c7a8ad45 7e92 4502 89b2 7cc86237f201

Limitirana adventska ponuda sastoji se od:

THE BURGER od 100% junećega mesa u  brioche pecivu s maslacem, iceberg salatom, rajčicama, slaninom, cheddar sirom te blagim ili ljutim umakom po cijeni od 59 kn.

ĆEVOS 5 koji se sastoji od 5 ­ćevapa u lepinji s kajmakom i hrskavim lukom po cijeni od 38 kn.

TELE­ĆI ŠIŠ u pecivu s coleslaw salatom, hrskavim lukom i aurora umakom po cijeni od 49 kn.

KLASIK KOBASA u mliječnom pecivu u ljutoj ili blagoj varijanti uz umak po želji (senf, majoneza, ketchup) po cijeni od 28 kn

EKSTRA KOBASA u lepinji s coleslaw salatom, hrskavim lukom i aurora umakom u ljutoj i blagoj varijanti po cijeni od 38 kn.

BATKO HOT DOG od pileće hrenovke u mliječnom pecivu uz umak po želji (senf, majoneza, ketchup) po cijeni od 19 kn.

KRUMPIRIĆE po cijeni od 18 kn

PRŽENI BATAT po cijeni od 25 kn.

Bozic 2021 133 scaled 1

Nakon konkretne slane klope možete se zasladiti FRITULAMA koje dolaze u nekoliko varijanti (nutella / vanilija krema / še­ćer, cimet) po cijeni od 17 kn te  HRSKAVIM ROLICAMA OD JABUKA u umaku od vanilije po cijeni od 28 kn.

Bozic 2021 60 scaled 1

Osim odlične gastro ponude u Božićnom gradu čeka vas pregršt dobre zabave za cijelu obitelj na 15 000 kvadrata. Od lunaparka s vrtuljcima i vlakićima, klizališta, bogatog dječjeg programa i urbanih taktova s FOOD TRUCK FESTIVALA do Ledenog parka te instagramičnih kutaka za najbolje božićne fotke! Radno vrijeme Božićnog grada je svaki dan od 16 do 22 sata.

#adventubatku

#volimbatakZanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Ova internetska stranica, njezine e-mail poruke, on-line usluge, reklame i interaktivne aplikacije mogu koristiti „kolačiće“ radi poboljšanja naših usluga. Batak primjenjuje nadopunjena i proširena Izjava o privatnosti
Close