SVE U BATKU MIRIŠE NA ZIMU! STIGAO JE POZNATI SPECIJALITET BUNCEK SA ZELJEM!

Buncek na tanjuru

Studeni sa sobom donosi i pad temperatura te polako, ali sigurno najavljuje dolazak najčarobnijeg godišnjeg doba – zime! Jedna od omiljenih aktivnosti u zimskim mjesecima sigurno je i uživanje u poznatim zimskim specijalitetima. Vaš najdraži zimski specijalitet sa Batak jelovnika već je svima dobro poznat. Prepoznatljivo meko i sočno meso, ukusno dinstano zelje, kremasti pire krumpir oplemenjen hrskavim komadićima pancete i prženim lukom… Sigurni smo da već dobro znate da je zimski šarmer o kojem pričamo… BUNCEK SA ZELJEM!

Serviranje bunceka

Batak buncek svake hladne sezone iz godine u godinu održava titulu najtraženijeg i najpoželjnijeg zimskog specijaliteta, a Batak majstori vjerno ispunjavaju vaše želje i zahtjeve. Svi znamo da se savršenstvo ne treba dodatno popravljati, zato naš zimski šarmer svake godine koristi dobro poznatu recepturu do vaših srca. Mekoća i punoća okusa sa savršenom kombinacijom kremastog i hrskavog te twistom kiselkastog dinstanog zelja. Cijena ukusne Batak zimske porcije je 69 kn!

Buncek i zelje
Buncek u Batku

Šarmantni buncek vas čeka uz ugodnu vatricu iz kamina i čašu dobrog crnog vina!

Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme jer te buncek i zelje zovu na Batak zimsko veselje!

#volimbatak

#batakpreporuka Zanimaju te ostale novosti?

Pročitaj više 🙂Close
Ova internetska stranica, njezine e-mail poruke, on-line usluge, reklame i interaktivne aplikacije mogu koristiti „kolačiće“ radi poboljšanja naših usluga. Batak primjenjuje nadopunjena i proširena Izjava o privatnosti
Close