Batak Grill restorani već su navelike poznati domaćim, ali i stranim gostima. Uz omiljena jela s grilla, Batak tim se svake godine trudi ponuditi nešto novo i drugačije.
Najnovija gastro poslastica ugodno će iznenaditi već postojeće Batkoljupce, kao i sve one koji će to tek postati. U Novoj godini pripremili smo vam poseban specijalitet koji je osmislio naš tim gastro stručnjaka.
Na meni stiže – ROAST BEEF!
Juneći ramsteak marinira se u senfu i BBQ umaku kojega sami radimo. Zatim se peče u pećnici na niskoj temperaturi čak 18 sati kako bi meso zadržalo sočnost i primilo ružičastu boju. Jelo je nadopunjeno salatom od rikule i zelenom jabukom Granny Smith koja mu daje svježinu, a cijela kompozicija naglašena je dressingom od badema i bućinog ulja uz dodatak aioli umaka.
Tim je mjesecima radio na novom jelu i usavršavao recepturu kako bi naši gosti probali nešto novo i drugačije, ali da i zadržimo jedno od osnovnih Batak načela – „value for money“. Cijena roast beefa je 49kn.
Roast beef smatraju najpoznatijim nacionalnim jelom Velike Britanije, no jednako je popularno u Irskoj, Australiji i Kanadi. Od sada će u ultimativnoj gastro deliciji uživati i svi gosti Batak restorana!
Foto: Goran Perišin GOX
Zanimaju te ostale novosti?