Voliš ljuto? Voliš Batak? U Suradnji s Volim ljuto, Batak je domaćim 13. Večere ljubitelja ljutine koja će se održati u restoranu u Zaprešiću u subotu 24.11.2018. u 18h.
DOBITNICA NAGRADNOG NATJEČAJA NA FACEBOOKU:
Martina Bjedov Novak
Naši restorani već su postali prepoznatljivi ljubiteljima mesa i kvalitetnog grill, a kvaliteta, usluga i interijer su nam od iznimne važnosti. U suradnji s VOLIM LJUTO, pripremili smo vam mnoga gastro iznenađenja.
Evo što vas sve očekuje…
Batak Grill Mazalice (punjene Jalapeno papričicama uz pekmez od luka i urnebes umak)
Batak Grill Mazalice
Mazalice su nezaobilazne u restoranu poput Batka, a fino meso na domaćim lepinjama još je ukusnije kada mazalice kombiniramo s Volim Ljuto umacima. Izaberite po želji ljutinu i naljutite se s razlogom! 😉
Spicy Čobanac (s domaćim noklicama)
Spicy Čobanac; Photo by Batak Grill
Na Batak meniju redovito se nalazi i fini čobanac koji se radi od junećeg i svinjskog mesa. Uz pikantne začine i jušni temeljac koji se satima kuhao, idealno je jelo za jesenske dane. Za sve ljubitelje ljutog, preporučamo i Volim Ljuto umake ili Jalapeno papričice koje će dodatno naglasiti ljutinu i istaknuti okuse.
NOVO u ponudi Batak Grill restorana: XXL Juneće rebro (uz pirjani grašak i BBQ umak)
XXL Juneće rebro (photo by Batak Grill)
Nakon velike popularnosti BBQ rebarca, Batak tim je sada odlučio ponuditi još bolju verziju sočnog pečenja na kosti. Predstavljamo vam XXL JUNEĆE REBRO! Obilna porcija mesa oduševit će svakog gastro stručnjaka jer je juneće rebro pripremljeno tzv. sous-vide tehnikom pri čemu se meso sa začinima stavlja u posebne vrećice, te se kuha na laganoj temperaturi do 12h kako bi upilo sve arome i okuse. Završava se na vrućem roštilju i poslužuje uz naš već dobro poznati domaći BBQ umak. Juneće meso u Batak restoranima dolazi iz kontroliranog domaćeg uzgoja, te je garancija kvalitete.
BBQ pileća krilca (uz kriške mladog krumpira i BBQ umak)
BBQ pileća krilca
Pileća krilca jedno su od omiljenih jela u Batak Grill restoranima! Slasni batkići s grilla i domaći umak s krumpirićima, idealno su jelo nakon kojeg je pravi gušt polizati sve prste! Naravno, za sve oni koji vole više ljutine, tu su Volim ljuto umaci.
Mesni uštipci (punjeni ljutom papričicom, uz urnebes umak)
Mesni uštipci
Mesne kuglice ili, kako ih mi zovemo, uštipci, prave su mesne bombice. Pikantne i sočne, lijepo se nadopunjuju uz urnebes umak (kajmak s ljutom paprikom). Ako vam i dalje nije dovoljno ljuto, za to će se pobrinuti Volim ljuto tim i preporučati vam najljuće papričice.
SALATE: Za sve one koji žele više, tu su i svježe pripremljene salate. Salata od rikule s cherry rajčicama, te šopska salata sa svježim krastavcima, rajčicama, paprikom i sirom.
Napomena* u cijenu večere nije uključeno piće!
DATUM I VRIJEME
24.11.2018. (subota) od 18:00h
LOKACIJA
Batak Grill Zaprešić, Ul. Kardinala Alojzija Stepinca 48, 10290 Zaprešić (lokacija na karti)
CIJENA SUDJELOVANJA I PLAĆANJE
Cijena sudjelovanja je 150kn po osobi. Plaćanje se vrši prilikom dolaska.
REZERVACIJE
Rezervacije su moguće putem forme u LINKU.
U slučaju da saznate da vi ili netko za koga ste rezervirali ne može doći – molimo da što prije otkažete rezervaciju kako bismo mogli mjesto ponuditi nekom drugom.
Zanimaju te ostale novosti?