Dolaskom hladnijeg vremena, nema ništa ljepše od uživanja u domaćim specijalitetima koji nas podsjećaju na tradiciju i ljubav prema hrani. U Batku smo se potrudili da vam i ove zime pripremamo bogatstvo okusa koji će vas zagrijati na niskim temperaturama. Od ove godine, uz naša tradicionalna jela, na jelovniku se našlo i jedno novo sezonsko jelo – sarma. Potrudili smo se pripremiti specijalitet za svaki ukus, a na vama je samo da birate!
Sarma – kraljica zime u Batku
Od ove godine, na našem jelovniku možete pronaći i sarmu. Ova domaća delicija, poznata i voljena u svakom kutku Balkana, dolazi poslužena na kremastom pire krumpiru i donosi pravi okus zime. Svaki zalogaj ovog specijaliteta podsjetit će vas na bakinu kuhinju, punu ljubavi i pažnje.
Zimska plata – tradicija na tanjuru
Na našoj Zimskoj plati objedinili smo najbolje od tradicije – domaće sarme, savršeno začinjene češnjovke i sočan buncek sa zeljem, koji će vas grijati i u najhladnijim danima. Uz ove mesne specijalitete, dolazi i domaći krumpir te senf koji upotpunjuju ovu zimsku priču.
Buncek sa zeljem – zimski klasik
Za ljubitelje autentičnih jela, pripremamo i buncek sa zeljem, poslužen na domaćem pire krumpiru i obogaćen hrskavom prženom slaninom. Ovaj sočan klasik savršeno se uklapa u našu zimsku ponudu, a zima bez njega jednostavno ne bi bila potpuna. Osim što je izvor vitamina, buncek sa zeljem okusom nas vraća u djetinjstvo.
Teleća jetrica sa žara – pravi izbor za najveće gurmane
Tanko rezana, pažljivo pripremljena na žaru i obogaćena aromom svježeg češnjaka. Teleća jetrica specijalitet su koji će oduševiti sve ljubitelje specifičnih okusa.
Vidimo se u Batku na omiljenim zimskim specijalitetima! 😊
Zanimaju te ostale novosti?